Pagina's

zaterdag 17 december 2016

Fibro is what happens ...

Ik verheugde me erop, had er zin in, met man naar Duitsland. Hij een tafeltennistoernooi en nadat ik hem weggebracht had kon ik kiezen: het Kunstmuzeum, het Planetarium of gewoon de stad in. Alles naast het hotel, dus afstand geen probleem. En énige dat ik sowieso zou doen was huiswerk, want door hoofdpijn de laatste weken loop ik wat achter.


Voordat ik man naar z'n sporthal zou brengen, zette ik de website van m'n cursus vast klaar, helemaal zin in. En toen gebeurde het: vlekken voor m'n ogen. Grote witte vlekken met een trillende rand. Vlekken, waar ik niets doorheen zie, de voorbode voor migraine.

Gefrustreerd wilde ik m'n laptop tegen de muur gooien, maar dat lost ook niet op. Dus vloekte ik eens en legde hem beheerst naast me op de grond. Man keek verwonderd op "wat is er?"
Hij baalde met me mee, reed zelf naar z'n toernooi. Ik ging weer naar bed met een pil tegen migraine. Anderhalf uur later werd ik enigszins opgeknapt wakker. Een zeurende hoofdpijn achter m'n rechteroog, mijn migraineplek. Niet geschikt voor huiswerk, museum of planetarium, maar misschien was even over de kerstmarkt wel een idee.

Wolfsburg heeft een autovrij centrum, en dat voor de stad van Volkswagen. De hoofdstraat heet  'Porchestrasse', grappig. Wandelen ging gelukkig best, ik maakte wat foto's van de giraffe onder ons raam. Helaas werd ik misselijk van de geur van glühwein, waar ik normaliter zo van houd en al snel deden ook mijn benen teveel pijn om nog rond te kijken. Nu lig ik dus weer in bed.

"Life is what happens to you while you are busy making other plans" zei John Lennon. Fibro ook

7 opmerkingen:

 1. Ik zie dat jij om 14.30 uur in bed lag, doe je dat dagelijks zeker wel met je tablet ;-) heerlijke uitvinding is dat. Jammer dat een dagje waar je zo naar uitgekeken had moest eindigen.

  p.s. Je hebt bij mij twee keer " Ik ook" geschreven misschien dat je er en kunt verwijderen. Leuk dat je bij Sofie iets hebt gezegd dankzij jou dacht ik weer aan haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een laptop.. met de iPad doe ik eigenlijk niet zoveel meer, zeker niet bloggen, want dat werkte totaal niet.

   Ik zoek even en haal het weg :-)

   Verwijderen
  2. Hallo Ria wil je je andere reacties van 18 en 19 december daar ook a.u.b. verwijderen zo staan er nu zo verloren bij omdat ik mijn tekst heb weggehaald. Alvast mijn dank.

   Verwijderen
  3. Ik zie mijn reacties op de door jouw verwijderde reacties niet, dus kan niets verwijderen. :-)

   Verwijderen
  4. Bij Hebban en mijn blog: ‘Ik denk dat etc.’ staat nog van jou dit:
   Jammer Emma. Ik heb niets negatiefs van je meegekregen. Jammer dat mensen zich ergeren aan vuurwerk en confetti, maar dat niet rechtstreeks zeggen. Misschien voelt het over een tijdje weer vertrouwder.
   Ik ook :-D

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb per ongeluk mijn bericht verwijderd... :-( Ik bedankte je voor het aanpassen geloof ik. Sorry ik wist niet dat ik dat kon.

   Verwijderen